PARENCLUBS BELGIË

Swingers clubs in Vlaanderen en Wallonië.

Parenclubs inBelgië


In België bestaat een grote swingers gemeenschap. Veel swingers spreken af met gelijkgestemde koppels thuis of in een hotel. Maar ook parenclubs zijn bijzonder populair om af te spreken of om spontaan een ander koppel tegen het lijf te lopen.  Bij dat laatste is de drempel misschien net wat lager, omdat je elkaar niet echt hoeft te leren kennen maar het gewoon spontaan kan laten gebeuren. Het bezoeken van een parenclub als gevorderde, maar als beginner kun je natuurlijk ook gewoon op bezoek gaan bij een parenclub feest voor beginners.Hieronder vind je een overzicht van een groot aantal parenclubs in België.

Wilt u meer weten over deze parenclubs, of ben je bijvoorbeeld op zoek naar de plaatsen om te overnachten in de buurt van de clubs, klik dan op onderstaande button.

Parenclubs in België in de regio Antwerpen

In de regio Antwerpen bevinden zich diverse parenclubs. Zo bevindt zich op 18 km van het centrum van Antwerpen parenclub Divine. In parenclub Goesting op 16 km van Antwerpen mogen ook alleengaande mannen komen. Parenclub Buddha Club bevindt zich op slechts 14 km van Antwerpen. Tussen Antwerpen en Gent bevindt zich swingers club Den Biechtstoel.

Parenclubs in België in de regio Belgische Limburg

In de regio Belgisch Limburg bevinden zich diverse parenclubs. Zo bevindt zich vlak bij de Nederlandse grens bij Balen club the Climax. Leuk is ook Club Eroxx. Bij Bornedries bevindt zich de op één na grootste parenclub van België, genaamd swingersclub Bornedries. Tegen de Nederlandse grens bevindt zich 7sins een leuke parenclub in België.

Parenclubs in België in de regio Kortrijk

De regio Kortrijk heeft enorm veel te bieden aan swingers op zoek naar een club. Wat dacht je van Acanthus, de grootste swingersclub van de Benelux. Een andere aanrader is Club INOÏ. Andere parenclubs in deze regio zijn Club Libertin Menin, parenclub pourquois pas en parenclub Le Cap hot.

VOOR IEDEREEN
ALLE VORMEN
INTERNATIONAAL